
Щука фарширована
По щучому велінню, по моєму бажанню ... Ось такі виникають казкові асоціації. У процесі приготування страви Ви зрозумієте, що знімати шкіру зі щуки не так складно, як Вам здавалося: потрібно, акуратно підрізаючи ножем шкіру з боку голови по колу, поступово вивертати її навиворіт в сторону хвоста. Треба відзначити, що шкіра у щуки досить міцна. Щоб не пошкодити її, для підстраховки залишайте тонкий шар м'яса (приблизно 1-2 мм). У Вас повинна вийти ціла, без дірочок панчоха. Цю оригінальну панчоху Ви нафаршируєте смачною начинкою. Подають цю страву холодною. Тут як не можна до речі виявиться соус із хріном. Прикрасити фаршировану щуку можна дольками лимона.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Steak
700 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Poltavochka Iriska Boiled Condensed With Vegetable Fat And Sugar Product 8.5% 370g
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Onion
1 шт.
Preparation steps
01
Щуку почистити (черевце не розрізати), плавники не вирізати, голову відокремити, зябра видалити. По колу зробити надрізи, відокремлюючи шкіру від м'яса.
02
Зняти з щуки шкіру.
03
У основи хвоста відрубати кістку. З риби видалити нутрощі.
04
Відокремити м'ясо від кісток.
05
Хліб замочити в молоці.
06
Через м'ясорубку пропустити м'ясо щуки, хліб і цибулю.
07
Зелень дрібно покришити.
08
Змішати м'ясо, цибулю, хліб, рис, зелень. Посолити, поперчити.
09
У масу вбити яйце і ретельно перемішати.
10
Отриманою масою нафарширувати шкіру щуки.
11
Викласти на фольгу. Прикласти голову. Змастити майонезом. Загорнути фольгу.
12
Запікати протягом години при температурі 180°C.
13
Повністю охолодити, і тільки тоді фольгу розгорнути. Подавати щуку холодною.
14
Прикрасити зверху за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores