
Салат з тунця і спаржі з фетою
Якщо душа бажає дивувати і радувати близьких вишуканими і смачними стравами – приготуйте цей чудовий салатик, не прогадаєте. Він відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі і припаде до смаку всім гостям. Свіжі овочі та зелень вигідно підкреслюють насичений смак консервованого тунця, відомого своїм делікатесним і ніжним, але жирним і ситним м'ясом. Ця рибка відмінно відчуває себе в складі такого легкого і свіжого салату, не порушуючи смакову палітру страви. Шматочки злегка солонуватої фети надають нотку пікантності. При бажанні фету можете замінити бринзою або іншим козячим сиром, а замість спаржі використовувати броколі. І на завершення – легка заправка з оливкової олії.
Ingredients
Помідори
200 г.
Суміш салатних листків
120 г.
Спаржа зелена
150 г.
Тунець консервований
200 г.
Олія оливкова
20 мл.
Сир фета
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Спаржу відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. З тунця злити рідину. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores