Салат "Садко" - Image

Салат "Садко"

Number of servings: 1Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей салат відноситься до тих страв, які найчастіше готують для святкового столу. Особливий смак і запах йому надають яскраві шматочки слабосоленої сьомги. Приємний рожевий колір сьомги перетворює салат у гідну прикрасу столу. Всі інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Цей салат відрізняється не тільки вишуканістю і чудовим смаком, але і своїм корисним впливом на організм людини, адже сьомга є джерелом вітамінів, мінералів і жирних кислот Омега-3, що приводять в порядок роботу серця і судин, метаболізм і м'язи. На стіл краще подавати салат свіжим, відразу після приготування, прикрасивши зеленню.

Ingredients

Листя салату

50 г.

Яйця

1 шт.

Корінь селери

35 г.

Помідори

50 г.

Сьомга слабосолона

40 г.

Оливкова олія

30 г.

Петрушка

20 г.

Соєвий соус

10 г.

Маслини без кісточок

20 г.

Гарбузове насіння

10 г.

Preparation steps

01

Листя салату крупно нарізати. Корінь селери натерти на тертці, викласти зверху на листя салату. Посипати гарбузовим насінням.

02

Помідори нарізати часточками, видаливши плодоніжку. Додати маслини без кісточок.

03

Варене яйце розрізати на чотири частини. Сьомгу нарізати тоненькими смужками і згорнути у вигляді трояндочок. Викласти їх між часточками яйця.

04

Готовий салат полити соєвим соусом і оливковою олією, прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Садко" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua