
Різото з сосисками
Різото - це італійська страва, головним інгредієнтом якої є рис. Тому дуже важливо вибрати найбільш підходящий для різото сорт рису. Від цього залежить, яким вийде у Вас різотто. Вимоги прості: рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Варіантів різото безліч. У запропонованому рецепті в якості додаткового інгредієнта до рису використовуються сосиски, які попередньо обсмажують і додають у страву на останньому етапі приготування разом із вершковим маслом, обсмаженою цибулею і натертим сиром, який потрібен для більшої "кремовості" різото. Біле сухе вино зробить смак приготованої страви більш вишуканим.
Ingredients
Масло вершкове
80 г.
Рис
350 г.
Сир твердий
40 г.
Бульйон м'ясний
1 л.
Цибуля ріпчаста
40 г.
Вино біле сухе
400 мл.
Сосиски
2 шт.
Спеції
за смаком
Олія рослинна
20 мл.
Preparation steps
01
Дрібно нарізати сосиски, обсмажити в розігрітій олії на сковороді. Злити олію, прибрати сосиски в тепле місце.
02
Подрібнити цибулю, обсмажити в рослинній олії на сковороді. Викласти цибулю зі сковороди на тарілку, всипати на сковороду рис, додати спеції. Влити вино, тушкувати поки вино не випарується. Поступово вливати бульйон, при цьому постійно мішати. Готувати на середньому вогні, до готовності рису.
03
Додати в рис вершкове масло, обсмажену цибулю, натертий сир, додати також сосиски, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores