Слойки з абрикосом - Image

Слойки з абрикосом

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

З усього різноманіття випічки, яка існує в світі, саме слойки з абрикосом можуть стати вашим улюбленим десертом. Вони можуть прокласти шлях до серця вашого чоловіка або ж змусити дітей їсти суп, аби отримати бажану слойку. Адже абрикоси нагадують собою маленькі сонечка. Більше того, вони дуже корисні. Абрикоси швидко вгамовують голод, збагачують організм вітамінами і мікроелементами. Також допомагають справлятися з хворобами серця і нирок. Щоб приготувати ці смачні і неповторні слойки, вам не потрібно багато часу і зусиль. Зате домашні ще довго будуть вам дякувати.

Ingredients

Тісто листкове

250 г

Абрикоси консервовані

100 г

Сир

100 г

Цукор

40 г

Цукор ванільний

5 г

Яйце куряче

1 шт.

Крохмаль картопляний

10 г

Масло вершкове

20 г

Яйце

1 шт.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C градусів. Тісто розморозити, розкатати в прямокутний пласт товщиною близько 3-5 мм і розрізати на 6 рівних частин. Деко застелити пергаментним папером, змастити невеликою кількістю масла. Викласти прямокутники з тіста на деко.

02

До сиру додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Сир краще брати не жирний. На кожен з 6 шматків тіста покласти по 1 столовій ложці сирної суміші. Розрівняти сир так, щоб вийшов невеликий шар, що не доходить до країв слойок приблизно на половину сантиметра.

03

Половинки абрикосів нарізати на скибочки і викласти їх на слойки. Зверху абрикоси слід злегка присипати крохмалем, щоб сік, який буде виділятися із них, не розм'якшив слойки. Слойки змастити яйцем і випікати у вже розігрітій духовці близько 15-20 хвилин. Після того, як вони трохи охолонуть, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Слойки з абрикосом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua