
Картопляні чіпси
Дуже багато хто любить похрустіти картопляними чіпсами. Це й не дивно, адже, чіпси, правильно приготовані, не тільки до не пристойності смачні, але ще й корисні. Картопля дуже добре підживлює організм необхідними вуглеводами і білками. А крохмаль, що міститься у великій кількості в картоплі, запобігає зайвому нагромадженню холестерину в печінці і крові. Також крохмаль дуже багатий на калій, який слід вживати тим, у кого є проблеми з серцем. Тому пропонуємо вам рецепт смачних, хрустких, і на відміну від магазинних абсолютно нешкідливих картопляних чіпсів, які можна приготувати без особливих навиків в домашніх умовах. За лічені хвилини у вас вийдуть дуже смачні ласощі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
300 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
1,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Sliced Red Paprika
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Очистити і помити картоплю. Порізати тонкими пластинками завтовшки приблизно 2 мм. Можна скористатися комбайном, спеціальною овочерізкою або овочевим ножем. Отримані пластинки повинні бути однакової товщини.
02
Додати 1 ст. л. соняшникового масла і спеції. Все ретельно перемішати рукою, щоб пластинки вкрилися з усіх боків.
03
На лист покласти пекарській папір, змастити соняшниковою олією. Викласти скибочки картоплі. Готувати приблизно 15-25 хвилин при температурі 200°C. Деякі скибочки можуть приготуватися раніше і тому витягнути їх теж потрібно раніше, щоб вони не пересмажилися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores