
Польський суп
Польська кухня смачна і багата. Рецептів перших страв в цій країні налічується кілька десятків. Жоден польський обід не обходиться без супу. Апетитний польський суп з ковбасою і квасолею - чудова страва, приготувати яку зовсім не складно. Вогонь, на якому вариться суп, повинен бути маленьким - якщо суп кипить бурхливо, він буде мутного кольору. Можна приготувати цю страву і з консервованої білої квасолі у власному соку. Щоб капуста в супі була соковитіша, її необхідно підготувати: нашаткувати, залити холодною водою і поставити в холодильник. У холодній воді капуста насититься і буде в супі дуже соковитою. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
250 г.
Smoked Chicken Sausage
300 г.
Beans
300 г.
Celery Stalk
1 шт.
Carrots
1 шт.
White Cabbage
1/4 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Sliced Red Paprika
за смаком
Dill 70g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.
02
Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.
03
Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.
04
Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.
05
Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores