Плюшка - Image

Плюшка

Number of servings: 10Cooking time: 3 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Влаштуйте собі солодкий бенкет у вихідні, коли вільного часу досить і хочеться побалувати себе смачненькою випічкою. У солодке меню занесіть улюблену з дитинства плюшку. Здоба закручена в сердечко зачаровує не лише смаком, але і вигадливим способом складання тіста. Перетворити тісто на романтичне серце, виявляється, нескладно, навчитися дійсно просто і цікаво. Навіть не маючи кулінарних навичок, і не будучи кондитером - приготувати плюшки не принесе труднощів. Начинкою може виступити цукор або посипка з кориці. Хочете наповнити будинок ароматом свіжоспечених рум'яних булочок і зачарувати ними рідних?!

Ingredients

Дріжджі

100 г.

Борошно

2 кг.

Молоко

1 л.

Сметана

200 г.

Цукор

250 г.

Олія

3 ст. л.

Яйце

3 шт.

Маргарин

200 г.

Сіль

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

У посудину влити склянку теплого молока. Додати дріжджі і цукор. Залишити на півгодини. Після, в ємність влити 750 мл. молока (яке залишилось), посолити, всипати 200 г. цукру і вбити пару яєць.

02

Маргарин розтопити і додати в суміш. Потім сметану. Перемішати. Ввести акуратно борошно, постійно помішуючи, а потім рослинну олію. Замісити тісто.

03

Тісто відкласти на годину. Коли воно підніметься, ще раз розім'яти його і залишити до другого підняття. Потім тісто слід розрізати на однакові шматки. Скачати у вигляді трубочки і з'єднати кінці. Розрізати уздовж, не доходячи до кінця, покласти на підготовлене деко і розгорнути. Змастити збитим яйцем і посипати великим цукром.

04

Випікати 20 хвилин при температурі 180ºС. Готові плюшки посипати цукром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min