Паста-салат із тунцем - Image

Паста-салат із тунцем

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.

Ingredients for the recipe

La Pasta Nidi Pasta 400g
73.40 - 110.00

La Pasta Nidi Pasta 400g

400 g

Ingredients

La Pasta Nidi Pasta 400g

450 г.

Calvo California canned tuna salad 150g

200 г.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

500 г.

Oscar Pitted Olives 300g

100 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

0,5 ч. л

Red Onion

1 шт.

Parsley 70g

1 пучок

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.

02

Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.

03

У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min