Паска сирна - Image

Паска сирна

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Сирна паска є таким же традиційним блюдом Великодня, як і паска з тіста з фарбованими яйцями. Є 2 способи її приготування: гарячий і холодний. У даному рецепті всі компоненти використовуються без нагрівання, вони просто перетираються до однорідної маси. Сир краще брати домашній, жирний, сметану - густу, некислу. Щоб сир вийшов ніжним і повітряним, рекомендується скористатися міксером. У паску за бажанням можна покласти не тільки курагу, але і родзинки, цукати, корицю, ванілін і т.д. Для приготування традиційної сирної паски використовується дерев'яна або пластмасова пасочниця у вигляді чотиригранної піраміди, яка уособлює Голгофу.

Ingredients for the recipe

Domestic Cottage Cheese
205.00

Domestic Cottage Cheese

per 1 kg

Ingredients

Domestic Cottage Cheese

200 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Pripravka Vanilla 2g

за смаком

Litniy Med Honey 750g

за смаком

Frutex Anachips Pineapple Chips 20g

за смаком

RadyMo Pear-Caramel Ryazanka 2.5% 180g

100 мл.

Preparation steps

01

Влити 1 ст. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати курагу, проварити 5 хвилин. Витягнути курагу, перекласти в чашу блендера, додати туди ж горіхи, подрібнити.

02

У мисці змішати сир, цукор, суміш з блендера, вилити ряжанку і сметану, перемішати до стану густого тіста. Додати мед, перемішати.

03

Викласти у форму для паски сирну суміш, прибрати на 12 годин у холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min