
Апельсиновий пудинг
Апельсиновий пудинг допоможе вам відчути, наскільки різноманітна, хоч і стримана англійська кухня. У нашій країні пудинг поки не став дуже популярною стравою, тому ви можете легко відзначитися і здивувати свою сім'ю. Апельсиновий пудинг дуже сподобається любителям цитрусу. Завдяки розпушувачу і яйцям пудинг дуже ніжний і м'який на смак. Завдяки цедрі десерт буде казково ароматним. Він так і буде вабити до себе своїми солодкими рученятами. Тому відчуйте себе аристократом або навіть членом королівської сім'ї. Візьміть чашку чорного чаю, шматочок пудингу і помрійте про вічний дощ і туман.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
80 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Orange
2 шт.
Freshme Orange Juice 0.5l
70 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Homemade Butter
80 г.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0,25 л.
Aro Powdered Sugar 250g
5 г.
Охо Good Grips Etched Box Grater with Removable Zester 30cm Yellow
5 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.
02
Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.
03
Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.
04
Далі вмішати сік та молоко.
05
Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.
06
Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.
07
Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.
08
Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores