
Олів'є з оливками
Салат "Олів'є" - наш старий добрий знайомий, обов'язковий атрибут зустрічі Нового року, коли господині готують і різні новомодні салатики, але "Олів'є" - це святе, він повинен бути на столі. Багато хто з нас із року в рік готує його в незмінному вигляді. Але ж цей простий у приготуванні салат - благодатне поле для імпровізацій. Додайте новий інгредієнт, і салат придбає несподівані відтінки смакових фарб. Так в запропонованому варіанті салату поряд з традиційними інгредієнтами використовують оливки. Несподівано? Але дуже креативно, смачно і корисно. Постійність - хороша риса, але не в кулінарії. Щоб продовжити життя улюбленим, але будемо чесними, стравам, що трохи "приїлися", не бійтеся експериментів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Packed Potatoes
400 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
Khutorok Peas green 410g
60 г.
Losada Gordal Green Olives
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити. Нарізати їх кубиками.
02
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.
03
Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Оливки нарізати скибочками.
04
Огірки нарізати кубиками або соломкою. З горошку злити рідину.
05
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores