Салат "Олів'є" з печінкою - Image

Салат "Олів'є" з печінкою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Новорічні свята та інші сімейні торжества, безсумнівно, асоціюються в нашій свідомості з такою ситною закускою як «Олів'є». Ставши нашим старим добрим другом, він не малість встиг набриднути. А як же вдихнути нове життя в цей легендарний салатик? Відповідь очевидна: додати такі інгредієнти, з якими страва не тільки перетвориться зовні і стане більш ефектною на Вашому столі, але й заграє новими, часом навіть несподіваними смаковими нотками. Салат «Олів'є» з печінкою – тому яскравий доказ. Ніжна печінка, вимочена в молоці, а потім обсмажена в маслі, відмінно поєднується з традиційними для цього салату відвареною картоплею і яйцем. Хрустка ріпчаста цибуля додає пікантну свіжість.

Ingredients

Печінка

200 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Картопля

200 г.

Майонез

40 г.

Яйце куряче

5 шт.

Молоко

500 мл.

Олія рослинна

10 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Печінку замочити в молоці на 2 години. Потім обсмажити на олії, охолодити і нарізати шматочками.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

03

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками або скибочками.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Олів'є" з печінкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua