
Грибний соус
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасного смачного і ароматного грибного соусу. Такий відмінний грибний соус стане відмінним доповненням до різних страв. Його можна подавати до картопляних страв, до запеченого чи смаженого м'яса, до страв з овочів. Цей ніжний і м'який соус можна також подавати до макаронних виробів, голубців, кольорової капусти. У ньому також відмінно можна запікати м'ясні вироби, наприклад, котлети, відбивні або всілякі рулети. Якщо ви помітили, то в рецепті приготування нашого соусу відсутні спеції. Це робиться для того, щоб не перебити неповторний легкий аромат грибів. Обсмажена на рослинному маслі цибуля посилить грибний аромат і зробить соус набагато апетитнішим.
Ingredients
Печериці
200 г.
Цибуля
1 шт.
Сметана
150 г.
Соняшникова олія
за смаком
Зелень
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Гриби і цибулю дрібно нарізати і тушкувати на соняшниковій олії протягом 15 хвилин з закритою кришкою, щоб рідина не випаровувалася.
02
До грибів і цибулі додати сметану і тушкувати протягом 5-7 хвилин.
03
Остудити, додати в масу зелень і подрібнити все в блендері до однорідної маси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores