
Мафіни з лохиною
Читаючи спосіб приготування мафінів з лохиною, вже можна відчути їх ніжний і солодкий смак. Хочеться якнайшвидше бігти в магазин за продуктами і почати їх приготування. Але бігти нікуди не потрібно, можна просто замовити продукти! Давайте почнемо! Лохина - це чи не найкраща начинка для таких все ж досить калорійних десертів. Оскільки ця ягода є дієтичним продуктом, вона підсилює обмін речовин, а тому нейтралізує калорії, які можна набрати, коли їмо випічку. При цьому вона має хоч і не дуже різкий, але все таки приємний смак. Тому мафіни з лохиною складуть вам чудову компанію на вечір, особливо якщо їх ще й при цьому запивати чаєм або ж теплим молоком. Ніжні кекси для тихого вечора!
Ingredients
Масло вершкове
110 г.
Борошно пшеничне
290 г.
Розпушувач
2 ч. л.
Сіль
5 г.
Цукор
250 г.
Лохина
100 г.
Яйця
4 шт.
Ваніль
2 ч. л.
Молоко
120 г.
Горіх мускатний
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно змастити форму та посипати борошном.
02
Потім змішати борошно, сіль, розпушувач. В двох чайних ложках борошна обваляти лохину. Збити міксером на середній швидкості вершки з цукром. Потім по одному додати яйця, потім - ваніль.
03
Зменшити обороти міксера до мінімальних та всипати борошно, розмішати і поступово влити молоко. Лопаточкою вмішати лохину.
04
Розкласти тісто у формочки. Решту цукру змішати з тертим мускатним горіхом і посипати шапки мафінів.
05
Покласти форму в розігріту до 190ᵒC духовку і протримати в ній приблизно двадцять п'ять хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores