
Риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинцях
Мексиканська кухня являє собою синтез ацтекських та іспанських кулінарних традицій. Мексиканська кухня відрізняється достатком страв з риби та кукурудзи. Сьогодні ми пропонуємо поєднати вам цих два національних мексиканських продукти в одну страву, яка так і називається риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинчиках. Дана страва порадує вас незвичайним смаком. Готується вона не дуже довго і не дуже складно. Відмінно така страва підходить і в якості вечері, і в якості обіду. Ну а тим, хто прокидається з ранку зі звірячим апетитом, наша риба по-мексиканськи в кукурудзяних млинчиках відмінно вгамує голод.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
700 г.
Carrots
1 шт.
Sante Corn Flakes 250g
100 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
75 г.
Akura Concentrated Lime Juice 220ml
30 г.
Carmencita Sweet Paprika 75g
15 г.
Сhili Pepper
за смаком
Granulated Garlic Seasoning
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
15 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно замаринувати рибу. Для цього використати сік лайму, сіль, перець чилі, чорний перець, часник. Та відставити. Потім нарізати моркву пластинками. Обсмажити її на вершковому маслі, посипаючи паприкою (10 г.)
02
Далі потрібно зробити тісто. Кукурудзяні пластівці залити окропом (100 г. води), настоювати хвилин 10, щоб вийшла каша. Збити окремо яйця, сіль, цукор, борошно, додаючи мелену паприку (5 г.). До цього моменту каша готова. Змішати все разом. Вийде тісто, як на млинці.
03
Далі почати смажити. Велика ложка тіста - шматочок рибки - морква - ложка тіста. Обсмажити з двох сторін. Скласти у форму для запікання та відправити в розігріту до 200ºС духовку на 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores