
Медальйони брюссельські
Представляємо вашій увазі страву національної бельгійської кухні - медальйони брюссельські. Багата бельгійська кухня поєднує в собі традиції різних європейських країн, зокрема Франції, Німеччини, Нідерландів. Домашні страви бельгійської кухні прості і ситні, зокрема, дану страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Всього за тридцять п'ять хвилин ви будете мати ситну і корисну страву. Таку страву можна подавати в якості самостійної страви, посипавши попередньо щедро зеленню і уклавши на скибочки селери. Також можна подавати медальйони з різними гарнірами, наприклад, дуже хороший гарнір буде з рису.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Liver
600 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Auchan Vitamin Bunch 75g
за смаком
John Top Lemon Dressing 230ml
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Селеру порізати скибочками і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Скибочки печінки вмочити у збите яйце і швидко обсмажити з обох сторін.
03
Посипати сіллю, зеленню, полити лимонним соком і укласти на скибочки селери.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores