
М'ясне рагу
Цікавий і простий рецепт всім відомого рагу з м'ясом і овочами. Звичайне рагу досить дієтичне - до нього входять лише тушковані овочі. М'ясо ж робить страву більш поживною і соковитою. Надає їй приємний смак. Ви можете взяти будь-яке м'ясо, яке вам більше подобається, чи то свинина, чи курка. Головне - перед подачею на стіл можна страву прикрасити зеленню або додати трохи сметани, ну або те, що ви більше любите. З цією стравою можна добре експериментувати, намагаючись знайти найсмачніший варіант саме для вас. Головне, що в будь-якому варіанті страва виходить дуже смачною. І підійде для прекрасної сімейної вечері або ж обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
2 кг.
White Cabbage
500 г.
Packed Potatoes
500 г.
Packed Onion from 3kg
240 г.
Garlic
50 г.
Carrots
80 г.
Packaged Green Peppers
500 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати кубиками, додати сіль, перець і покласти в сковороду. Залити м'ясо водою і тушкувати до готовності. Капусту нарізати соломкою. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками.
02
Розігріти на сковороді олію, обсмажити капусту і картоплю. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і нарізати скибочками. Обсмажити моркву, часник і цибулю, а потім додати води і тушкувати до готовності моркви.
03
З'єднати всі овочі з м'ясом і покласти в сотейник. Залити чверть склянки води і протушкувати рагу близько 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores