
Курячі тюфтельки у вершковому соусі
Тюфтельки - блюдо, яке представляє собою кульки з м'ясного фаршу. У запропонованому рецепті використовується курячий фарш. У нього ніжна консистенція. Відмінна риса тюфтельок - наявність в їх складі, залежно від рецепту, крім основного інгредієнта - м'ясного фаршу таких інгредієнтів, як хліб, рис, яйця, цибуля. У цьому рецепті використовується булочка, розмочена в молоці, і ріпчаста цибуля. Тюфтельки подаються з соусом, в якому вони тушкувалися. Завдяки вершковому соусу тюфтельки за цим рецептом виходять дуже соковитими і ніжними. Кульки з фаршу формуйте вологими руками - так зручніше, а розмір вибирайте самостійно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Kaiser Bun
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
300 г.
Garlic
3 зубчики
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Булочку замочити в молоці, філе і цибулю пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш, цибулю і булочку. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати.
03
Сформовані з фаршу тюфтельки викласти у форму, злегка змащену соняшниковою олією.
04
Запікати в духовці при температурі 180°С 15 хвилин.
05
Приготувати соус: у вершки додати дрібно порізані петрушку і часник і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.
06
Дістати форму з духовки, залити тюфтельки приготованим соусом. Запікати при температурі 180°С ще 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores