
Куряче філе з арахісом
Куряче філе з арахісом - страва з надзвичайно пікантним і вишуканим смаком, що прийшла до нас з китайської провінції Сичуань, де вона всім відома під назвою Гун Бао (Gong Bao). Однією з особливостей китайської кухні є швидкість приготування і мінімум обробки. Ось і в даному випадку, незважаючи на велику кількість інгредієнтів, страва готується досить легко і просто. Як гарнір до неї найкраще підійде відварений рис, але можна подавати і як самостійне блюдо. До того ж, арахіс є відмінним антиоксидантом. Його корисно вживати для профілактики захворювань серця, судин, пухлин, а також раннього старіння.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
1,5 кг.
Salt Egypt
3 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
6 ст. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
3 ст. л.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
4 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
9 шт.
Fried Peanuts
200 г.
Garlic
6 зубчиків
Leek
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Ginger
3 см.
Food Studio Chicken Broth 500ml
400 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
6 ч. л.
Akura Rice Vinegar 200ml
6 ч. л.
Auchan Sesame Oil 240ml
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати великими кубиками.
02
Змішати білки, сіль і додати по трохи крохмаль (2 ст. л). Змішати все до однорідного стану. Додати в м'ясо. Залишити в холодильнику на пару годин.
03
Порей порізати дрібним квадратом, зелену цибулю - дрібно нарізати, часник та імбир - посікти.
04
На кунжутній олії смажити м'ясо до рум'яного кольору невеликими порціями. Додати часник, імбир, 2 види цибулі, готувати 2 хвилини.
05
Влити бульйон, соєвий соус, вино, цукор, оцет, помішуючи, готувати пару хвилин.
06
Розмішати 2 ст. л. крохмалю з рівною кількістю води. Додати арахіс, м'ясо, кунжутне масло. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores