Кролик в гірчичному соусі - Image

Кролик в гірчичному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Французька кухня славиться своїми витонченими і гурманськими рецептами. За своїм принципом - це дуже вишукана кухня з дуже самобутніми стравами. Ось сьогодні ми з радістю готові представити вам одну з страв французької кухні - це страва "кролик в гірчичному соусі". Дана страва вразить вас своїм витонченим смаком. Вона дуже поживна і наситить ваш організм необхідними корисними речовинами. Крім цього, прекрасний запах страви здатен приголомшити вас. Приготувавши дану страву один раз, вам неодмінно її захочеться приготувати ще багато разів. І є вся ймовірність того, що дана страва перейде в розряд вашої улюбленої страви. До неї підходять гарнір з картоплі, рисовий гарнір або овочевий. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Deroni Dijon Mustard 200g
79.99

Deroni Dijon Mustard 200g

200 g

Ingredients

Deroni Dijon Mustard 200g

2 ст. л.

Rabbit

1 шт.

Runa French Mustard Granular 210g

2 ст. л.

Onion

1 шт.

Garlic

3 зубчики

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

150 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Auchan Сream 30% 200ml

120 г.

Homemade Butter

2 ст. л.

Salt Egypt

2 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Thyme, pc

1 ст. л.

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Вимити кролика, очистити від нутрощів, шкіри і зайвого жиру. Розрізати на середні шматочки, висушити паперовим рушником.

02

Вилити оливкову олію в глибоку сковороду, додати вершкове масло, розігріти. Викласти в сковороду шматки кролика, обсмажити до золотистого кольору.

03

Викласти зі сковороди кролика. В олії, що залишилася обсмажити нарізану цибулю, додати часник, обсмажити.

04

Додати в сковороду вино, збільшити вогонь. Після того, як алкоголь випарується, зменшити вогонь і додати гірчицю з чебрецем.

05

Покласти кролика назад у сковорідку, додати сіль, перець. Накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати 45-60 хвилин. Підтримувати процес повільного кипіння.

06

По закінченні часу, витягнути кролика зі сковороди, збільшити вогонь, випарувати зайву рідину. Додати вершки, вимкнути вогонь. Змішувати протягом 1 хвилини, повернути кролика в сковорідку. Залишити сковороду на гарячій конфорці, посипати зверху петрушкою. Залишити настоятися 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min