
Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем
Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем - це гідна альтернатива звичайним домашнім котлет. Головна відмінність від класичного рецепту - це наявність в котлетах сиру і перцю. Перець краще використовувати червоний болгарський або ратунду. Перцю не повинно бути багато, щоб він не перебив смак і аромат котлет. Сир є прекрасним доповненням до решти інгредієнтів: під час смаження він плавиться і обволікає шматочки курки і перцю. На гарнір ідеально підійде картопляне пюре, салат зі свіжих овочів або відварний рис. Котлети виходять дуже соковитими, корисними і барвистими, їх сміливо можна подати до святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150 г.
Bell Pepper
200 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Cykoria Breadcrumbs 200g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе розморозити і пропустити через м'ясорубку.
02
Сир натерти на крупній тертці. Хліб або булочку замочити на деякий час в молоці.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. А перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.
04
Зелень промити і також дрібно нарізати.
05
Вийняти хліб з молока і трохи його віджати. Потім додати його до фаршу і перемішати.
06
Потім до фаршу додати сир, перець, цибулю і зелень. Посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
07
З фаршу сформувати котлети. Обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на рослинній олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores