Цукерки "Домашні" - Image

Цукерки "Домашні"

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

У перекладі з латинської "цукерка" означає "приготоване зілля". Цікава історія цукерок. Відомо, що вперше цукерки почали робити в Єгипті з меду і фініків, а на Сході їх робили з плодів інжиру і мигдалю. Хочете порадувати близьких? Зробіть для них сюрприз і приготуйте цукерки "Домашні" по запропонованому рецепту. Перевага приготування цукерок у домашніх умовах полягає в тому, що використовуються натуральні компоненти, без барвників та консервантів, а за зовнішнім виглядом і смаковими якостями приготовані своїми руками цукерки не поступаються покупним.

Ingredients for the recipe

Milka Milk Chicolate 90g
60.31 - 104.80

Milka Milk Chicolate 90g

90 g

Ingredients

Milka Milk Chicolate 90g

150 г.

Boiled Condensed Milk

1 банка

Almond Nuts 150g

за смаком

Mlekoma Mascarpone Cheese 250g

3 ст. л.

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

100 г.

Dried Cherry

50 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Homemade Butter

1 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

50 мл.

Dobryk Gelatin 15g

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Preparation steps

01

Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані.

02

Шоколад (100 г.) розлити в маленькі формочки, залишивши трохи місця в формочці, і поставити в морозилку на 30 хвилин.

03

Для приготування начинки "Пташине молоко" желатин замочити в 50 мл. води.

04

Відокремити жовток від білка. Жовток розтерти з цукром. Додати молоко і ретельно перемішати.

05

Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння. Охолодити.

06

Додати масло і перемішати.

07

Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити до кімнатної температури.

08

Додати до нього жовткову масу і перемішати.

09

Збити білок. Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.

10

Для начинки Тірамісу, печиво поламати на дрібні шматочки. Змішати з Маскарпоне.

11

У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко. Додати горішок.

12

Слідом викласти начинку Тірамісу. Зверху покласти вишню.

13

В іншу формочку викласти начинку Пташине молоко. Заповнити всі формочки.

14

На масу вилити шоколад (50 г.), розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min