Морозиво з рікотою й абрикосами - Image

Морозиво з рікотою й абрикосами

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Думаємо, перед приготуванням десерту слід спочатку розібратися, що таке рікотта. Це досить традиційний італійський продукт з молока. Багато хто вважає, що це сир, але насправді, щоб отримати рікотту, потрібно вичавити не молоко, а сироватку, яка залишається після приготування, наприклад, моцерелли. Але за смаком рикотта не менш легка, ніж сир Що ж стосується абрикосу, то тут все простіше. Цей корисний і солодкий фрукт відомий нам давно . Адже в ньому багато клітковини і він низькокалорійний - ідеальний варіант для десерту, в якому і так достатня кількість калорій. Ну а все разом - це швидкий десерт-морозиво до вашого столу.

Ingredients for the recipe

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
93.90 - 112.50

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g

250 g

Ingredients

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g

250 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Preparation steps

01

Нарізати абрикоси кубиками.

02

Розтерти жовтки з цукром.

03

До цукру і жовтків додати рікоту, все ретельно перемішати.

04

Збити вершки і додати їх до сирної маси, перемішати.

05

Додати абрикоси і все перемішати.

06

Отриману масу викласти у формочки і поставити в морозилку на 5-6 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min