Медова мастика - Image

Медова мастика

Number of servings: 3Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

Медову мастику можна використовувати в багатьох десертних стравах. Особливо вона відмінно підійде по відношенню до тортиків і тістечок. Нею можна оформляти і прикрашати ці вироби. Загалом, сфера застосування такої мастики досить велика. Оформлені і прикрашені медовою мастикою вироби дуже добре і вигідно виглядають. Та що вже там говорити про красу, адже, і на смак ця мастика дуже смачна!

Ingredients

Мед

1 ст. л.

Желатин

5 г.

Вершкове масло

1 ст. л.

Цукрова пудра

250 г.

Вода

6 ст. л.

Preparation steps

01

Замочити желатин у воді на 40 хвилин.

02

Поставити желатин на слабкий вогонь і розчинити, додати мед і масло, розмішати. Зняти з вогню, остудити.

03

Потроху додати цукрову пудру. Вимішувати масу, як тісто.

04

Дошку посипати цукровою пудрою, викласти медову масу зверху, вимішувати до еластичності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Медова мастика – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua