
Гриби, мариновані в оливковій олії
Мариновані в оливковій олії гриби - один з найкращих варіантів самостійної закуски для будь-якого столу. А також ця дуже смачна заготівля прекрасно прикрасить будь-яку страву. Мариновані гриби можна використовувати в якості інгредієнтів для різноманітних салатів. Картопля, м'ясо, птиця, яйця прекрасно підкреслять і розкриють їх смак. Незамінні гриби, як закуска, до холодної горілки. Досить зрозумілий рецепт допоможе приготувати справжній делікатес, який користується великою популярністю серед грибних гурманів. Зберігати баночки з грибами потрібно в прохолодному місці, краще всього в холодильнику або в погребі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
500 г.
Ergon White Wine Vinegar 250ml
50 мл.
Red Chili Pepper
0,5 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
20 мл.
Kotanyi Lemon Peel 14g
2 ст. л.
Thyme, pc
4 гілочки
Garlic
2 зубчики
Preparation steps
01
У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію. Викласти гриби і пасерувати, часто помішуючи, протягом 3 хвилин, до золотистого кольору. Зменшити вогонь і готувати ще 3 хвилини, поки гриби не роз'якнуть.
02
У гриби вмішати винний оцет, чилі і сіль. Кип'ятити на повільному вогні до повного випаровування рідини. Потім влити лимонний сік.
03
Розподілити чебрець, часник і лимонну цедру на 2 банки по 0,5 л. Ложкою викласти гриби в банку. Полити оливковою олією. Запечатати і зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores