
Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику
Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - страва, яка не може не сподобатися. По-перше, їжа, приготована в керамічній посуді в духовці, - це вже само по собі цікаво. По-друге, виграшна особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість води можна використовувати будь-який м'ясний бульйон - буде ще смачніше. Готувати дане блюдо в духовці можна в керамічній каструльці або в декількох порційних горщиках для запікання. Подавати до столу можна в горщиках, а якщо готували в керамічній каструлі, перекласти в глибоку тарілку, за бажанням посипавши зеленню петрушки.
Ingredients
Яловичина
500 г.
Картопля
700 г.
Чорнослив без кісточок
150 г.
Морква
150 г.
Цибуля
150 г.
Духмяний перець
5 горошин
Сіль
за смаком
Зелень
за смаком
Вода
100 мл.
Preparation steps
01
Нарізати цибулю півкільцями.
02
Моркву нарізати тонкими кружечками.
03
М'ясо нарізати кубиками.
04
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
05
У керамічній каструльці змішати м'ясо, картоплю, чорнослив, цибулю, моркву, духмяний перець, посолити.
06
Додати близько 100 мл. води.
07
Накрити кришкою, поставити в духовку.Тушкувати при температурі 180°C протягом 2 годин.
08
Приготовану страву посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores