Часник в олії з травами - Image

Часник в олії з травами

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Все геніальне – просто. Прочитавши цей дохідливий рецепт, Ви в цьому переконаєтеся. Пряний часник в олії з чебрецем, шавлією і м'ятою – готується просто, з'їдається швидко, тому що дуже смачно, ароматно і корисно. Витративши мінімум зусиль і часу, Ви отримаєте прекрасне доповнення практично до будь-якої страви або чудову самостійну закуску. Часничок прям з олією можна додавати в овочеві салатики в якості пікантної заправки, можна поливати їм м'ясні стейки, рибу або вмочати скибочки свіжого хліба. А найголовніше: часник в олії з травами із великим успіхом замінить свіжий часник і будь-які спеції, а сама страва вийде в рази ароматніше і духмяніше. Спробуйте і не пошкодуєте.

Ingredients

Часник

1 кг.

Сіль

1 ст. л.

М'ята

1 ст. л.

Чебрець

1 ч. л.

Шавлія

1 ч. л.

Оливкова олія

200 мл.

Preparation steps

01

Очистити часникові зубчики, помити і покласти їх в одну велику банку разом з сіллю, рубаною м'ятою, листочками чебреця і шавлією. Добре струсити банку, щоб трави і часник перемішалися.

02

Закрити банку поліетиленовою кришкою і поставити на 3 дні в темне місце.

03

Через три дні перекласти часник в невеликі 100-200 мл. баночки з гвинтовими кришками і залити олією. Зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Часник в олії з травами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua