
Дорада, фарширована овочами
Цей рецепт - один із варіантів приготування доради. Дорада - риба з щільним, ніжним м'ясом, що має приємний солодкуватий смак. Ще одна кулінарна перевага цієї рибки - невелика кількість кісток. Риба в цілому і дорада зокрема є не тільки смачним, але і корисним продуктом. Саме корисні властивості доради поряд з її відмінними гастрономічними якостями зробили її візитною карткою багатьох світових кухонь. Готувати дораду можна різними способами, найсмачніше вона виходить, коли її готують цілою, як у запропонованому рецепті. До того ж, поєднання доради з овочами дуже гармонійне. Склад овочевих інгредієнтів можна змінювати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Packed Gutted Dorado 200-300g
1 кг.
Bell Pepper
200 г.
Carrots
100 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Lemon
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
70 мл.
Garlic
2 зубчика
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно нарізати цибулю.
02
Моркву натерти на середній тертці.
03
Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.
04
Помідори дрібно нарізати.
05
Зелень нарізати дрібно.
06
На соняшниковій олії (20 мл.) обсмажити цибулю. Додати моркву і трохи обсмажити.
07
Додати перець, смажити 3-4 хвилини.
08
Потім додати помідори і обсмажувати все разом 2-3 хвилини.
09
Додати зелень, посолити, поперчити, прибрати з вогню.
10
Для соусу змішати масло (50 мл.) і видавлений через часниковий прес часник. Посолити, поперчити.
11
Рибу почистити, видалити зябра і плавники. Нафарширувати овочами.
12
Викласти у форму для запікання. Змастити соусом. Запікати при температурі 180°С протягом 35-40 хвилин. Подавати зі шматочками лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores