Десерт із мигдалем і фісташками - Image

Десерт із мигдалем і фісташками

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Присутність десерту на столі створює святковий настрій навіть в буденний день, тому кожна господиня намагається побалувати своїх близьких всілякими солодкими частуваннями. Запропонований рецепт - одне з таких частувань, яке сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Десерт із мигдалем і фісташками - насичені, дуже смачні горіхові ласощі, запозичені з індійської кухні. Треба відзначити, що цей десерт можна приготувати заздалегідь і зберігати кілька днів у холодильнику в контейнері, що щільно закривається , але, без сумніву, на кілька днів ці ласощі у Вас не затримаються.

Ingredients for the recipe

Almond
759.90 - 848.70

Almond

per 1 kg

Ingredients

Almond

250 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

150 г.

Homemade Butter

75 г.

Roasted Pistachios

50 г.

Preparation steps

01

Мигдаль перемолоти, залишивши кілька штук для прикраси. Масло розтопити в каструлі, постійно помішуючи. Поступово додати мелений мигдаль, вершки і цукор, перемішати. Зменшити вогонь і постійно помішувати суміш протягом 10-12 хвилин.

02

Після цього збільшити вогонь і нагрівати, поки суміш помітно не потемніє.

03

Перекласти мигдалеву суміш у низьку форму і розрівняти поверхню зворотною стороною ложки. Прикрасити дрібно порізаними мигдалем і фісташками.

04

Приготований десерт залишити на 1 годину, потім порізати на ромби і подавати холодним.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min