Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами - Image

Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Куряче філе - це відмінний варіант смачної і здорової вечері. У ньому досить багато білка, тому його спокійно можна їсти на вечерю і не турбуватися за непотрібні вам грами. Щоб зробити страву більш вишуканою і смачною, ми пропонуємо вам такий ось рецепт. Якщо додати до курячого філе кабачки і кедрові горіхи - виходить смачна і некалорійна вечеря. Кабачки роблять страву більш м'якою, а кедрові горіхи наповнюють її особливим смаком і ароматом. Таку страву запросто можна подавати як до сімейної вечері, так і гостям. Ми впевнені, вона не залишить байдужим жодного вашого гостя. Адже таку пікантну страву складно не полюбити.

Ingredients

Куряче філе

4 шт.

Кабачок

1 шт.

Лимон

50 г.

Базилік

20 г.

Сир

50 г.

Кедрові горіхи

40 г.

Оливкова олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний перець

за смаком

Preparation steps

01

Філе вимити, обсушити, натерти сіллю і меленим перцем з усіх боків.

02

Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин. Потім злегка віджати.

03

Базилік дрібно нарізати, сир натерти, змішати з 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, горішками і кабачком, злегка посолити і поперчити.

04

У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити філе по 2 - 4 хвилини з кожного боку.

05

Духовку розігріти до 180°C градусів.

06

Перекласти філе у форму для запікання, на нього викласти суміш з кабачка, сиру і горіхів. Збризнути оливковою олією і запікати 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua