
Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі
Так як багато хто зараз звертається до здорового харчування, то і страви стають відповідними. Наприклад, давно відомо, що ввечері найкраще їсти рибу або куряче м'ясо - адже це легкі продукти, які не будуть відкладатися на вашій фігурі. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати курячі ніжки. Вони нітрохи не гірше так званого білого м'яса. У курячому м'ясі досить багато білка, і воно практично не жирне. Ще одна його перевага в тому, що куряче м'ясо досить швидко готується. І вам не доведеться витрачати багато часу на приготування страви. Томатно-йогуртовий соус робить м'ясо ще більш м'яким і надає йому ніжний смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thigh in Marinade
6 шт.
Nash sik Tomato juice 950ml
6 ст. л.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
4 ст. л.
Onion
1 шт.
Eco Powder Ginger
за смаком
Garlic
1 головка
Cilantro 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо замаринувати в томатному соку (3 ст. л.) і йогурті (2 ст. л.) на пару годин. Готувати краще на мангалі або в духовці 20 хвилин при температурі 150°C.
02
Для соусу в сковороді злегка припустити дрібно нарізану цибулю, додати суміш спецій, нарізаний часник.
03
Додати до соусу 3 ст. л. томатного соку, а через пару хвилин 2 ст. л. йогурту. Помішуючи, готувати на невеликому вогні 10 хвилин. Додати кінзу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores