Курка в сирному соусі - Image

Курка в сирному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

500 г.

Mandarin

120 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

100 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Vinnytsia Mustard 125g

20 г.

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

250 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.

02

Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min