
Курка в сирному соусі
Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
500 г.
Mandarin
120 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
20 г.
President Druzhba Processed Cheese 38% 70g
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.
02
Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores