
Чайна ковбаска без коньяку
Рецепт чайної ковбаски без коньяку простий і приготування не вимагає багато часу, зате результат не може не радувати. Цей десерт оригінально виглядає і відсутність випічки є його перевагою. У процесі приготування чайної ковбаски знадобиться харчова плівка або фольга, які допоможуть додати шоколадній масі форму ковбаски. Можна не згортати приготовлену масу в ковбаску, а надати їй будь-яку форму, наприклад, розклавши в формочки з-під цукерок. Застиглу в холодильнику або морозилці ковбаску нарізати скибочками і подавати до чаю. Невеликі шматочки печива, додані в перемелене в блендері печиво, при розрізанні дадуть ефект "шматочків сала" у справжній ковбасі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zravo Galet Protracted Cookies
600 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
3 ст. л.
Homemade Butter
200 г.
Walnut
200 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
6 ст. л.
Preparation steps
01
400 г печива пропустити через м'ясорубку або блендер.
02
200 г печива поламати невеликими шматочками.
03
Масло дрібно нарізати і розтопити на маленькому вогні, додати до нього какао і гарно перемішати. Влити все в подріблене печиво і швиденько перемішати.
04
Додати корицю, мед, горіхи (трішки їх подрібнити) і теж все перемішати.Можна додавати й улюблені спеції, горіхи, сухофрукти, цедру, сік цитрусових.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores