Сирна запіканка з гарбузом та яблуками - Image

Сирна запіканка з гарбузом та яблуками

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сирна запіканка - це завжди найкращий варіант для десерту до будь-якої сімейної вечері. Вона завжди може виручити, якщо до вас нагрянули несподівано гості, або немає сил і бажання що-небудь вигадувати нове, щоб приготувати. Тому ми вирішили піти далі, і пропонуємо вам рецепт сирної запіканки з яблуками та гарбузом. Цей рецепт такий же простий, як і звичайна запіканка, але при цьому страва виходить ще смачнішою і кориснішою. Крім кальцію, який міститься в сирі, ви отримаєте потрібну дозу заліза (з яблук) і бета -каротин, якого багато в гарбузі. Все разом - це смачний домашній десерт, від якого буквально віє теплом і домашнім затишком. Тому він і користується такою великою популярністю.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

1 кг.

Packaged Semolina

75 г.

Cottage Cheese 9%

500 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 кг.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

75 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 шт.

Eco Ground Cinnamon

30 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

15 мл.

Homemade Butter

30 г.

Preparation steps

01

Гарбуз потрібно почистити та нарізати великими кубиками. Далі його потрібно зварити, щоб він став достатньо м'яким. А потім потрібно змішати 3 столові ложки цукру з манною крупою та додати до гарбуза. Потім потрібно розм'яти зварений гарбуз з цією сумішю. Дати постояти 20 хвилин, щоб манка розбухла.

02

Яблука потрібно почистити від шкірки та серцевини, нарізати їх кубиками та видавити на них лимонний сік, щоб не потемнішали. Далі підготувати форму, в котрій буде випікатися цей десерт. Її слід змастити вершковим маслом, а потім посипати паніровочними сухарями.

03

Потім до гарбуза додати 1 яйце та 3 столових ложки мелених сухарів. Далі потрібно трохи потушкувати яблука на сухій сковорідці, щоб вони стали достатньо м'якими. Настав час викладати гарбузову масу у форму для випікання. Потрібно прослідкувати за тим, щоб вона розподілилася по формі рівномірно. А потім посипати корицею.

04

Далі потрібно викласти рівним шаром яблука, та також посипати їх корицею. Тепер потрібно приступити до приготування третього шару - сирного. Для цього розтерти сир з 2 столовими ложками цукру та 1 яєчним жовтком. Потім білок збити у піну та додати до нього сирну масу. Перемішати.

05

Розігріти духовку до 200°С. А потім викласти сирний шар на яблука та поставити в духовку. Випікати потрібно 20 хвилин. Ніжний десерт з гарбузом та яблуками готовий.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min