Млинці зі шпинатом і чотирма сирами - Image

Млинці зі шпинатом і чотирма сирами

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Млинці під тією чи іншою назвою є практично в кожній кухні народів світу - і скрізь вони одна з найулюбленіших страв. Що може бути краще млинців? Ніжні, тоненькі, апетитні - вони просто створені для того, щоб радувати нас вранці своїм смаком, піднімати нам настрій і давати заряд позитивної енергії. Млинці зі шпинатом і чотирма сирами - це несолодкий варіант, який сподобається особливо тим, хто сприймає млинчики не тільки як десерт. Цікавий рецепт - швидкий і дуже смачний, відмінний варіант для повноцінного сніданку. Спробуйте - не пошкодуєте!

Ingredients

Борошно пшеничне

4,5 ст. л.

Яйце куряче

1,5 шт.

Молоко

500 мл.

Вода

2,5 ст. л.

Масло вершкове

1,5 ст. л.

Лавровий лист

0,5 шт.

Вершки 40%

1,5 ст. л.

Шпинат

400 г.

Сир рікота

4,5 ст. л.

Сир горгонзола

100 г.

Сир пармезан

3 ст. л.

Цибуля зелена

1 пучок

Горіх мускатний

за смаком

Сир моцарела

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Змішати 150 мл. молока і воду. Окремо в миску просіяти 3,5 ст. л. борошна, посолити. Сформувати гірку, в середині зробити ямку, вбити в неї яйця, поступово вливати в ямку молочну суміш, не перестаючи змішувати. Додати в суміш 1 ст. л. розтопленого вершкового масла, ретельно перемішати тісто.

02

На розігрітій сковороді в олії насмажити млинці із приготованого тіста.

03

У розігріту сковороду налити молоко, що залишилося, вершкове масло і борошно, додати лавровий лист, довести соус до кипіння. Додати за смаком сіль і перець, додати мускатний горіх. Зменшити вогонь, тушкувати ще 2 хвилини, влити вершки, перемішати. Соус приготовлений.

04

У миску викласти шпинат, додати сири, поперчити за смаком, перемішати. Всипати нарізану цибулю, влити 4 ст. л. соусу. У кожен приготований млинець викласти начинку зі шпинату, загорнути в рулет.

05

Перекласти млинцеві рулети зі шпинатом в змащену маслом форму для випікання, поставити на 25-30 хвилин у духовку, випікати при температурі 200°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min