
Бісквітний кекс на пару
Справжнє відкриття для господинь - випічка на пару. Для приготування випічки на пару можна використовувати пароварку або мультиварку. У ній вона виходить завжди ніжною і повітряної, і не потрібно стежити за часом і постійно підглядати. Про те, що пиріг готовий, сповістить сигнальний гудок. Найбільш вдалими виходять в мультиварки різні бісквіти. Класичний рецепт випічки для мультіварок - бісквітний кекс на пару. Приготувати його не складно, для замішування тіста знадобиться не більше 5 хвилин і найпростіші продукти. Бісквітний кекс на пару - традиційний десерт, подається до чаю в багатьох країнах, блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.
Ingredients
Маргарин
125 г.
Цукрова пудра
125 г.
Яйце куряче
2 шт.
Борошно пшеничне
170 г.
Розпушувач
5 г.
Есенція ванільна
0,5 ст. л.
Молоко
2 ст. л.
Родзинки
75 г.
Масло вершкове
за смаком
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно і розпушувач. Окремо збити цукрову пудру з розм'якшеним маргарином. Додати по одному яйцю в суміш маргарину і пудри, постійно збиваючи, після додати борошняну суміш, влити молоко і ванільну есенцію, додати родзинки, замісити тісто.
02
Змастити вершковим маслом чашу для пароварки. Викласти в неї тісто. Вирізати з харчового паперу коло, розміром з чашу пароварки, в якій тісто. Накрити папером чашу, зверху застелити харчовою плівкою.
03
Поставити чашу в пароварку, готувати протягом 45 хвилин, після чого додати воду в пароварку, готувати ще 35-45 хвилин. Після, перекласти бісквітний кекс на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores