
Абрикосові батончики з волоськими горіхами
Складно навіть порахувати, скільки існує різних швидких і не складних рецептів домашніх пирогів. Безсумнівно, кожен із них по-своєму унікальний, і страва виходить дуже смачною. Так і з абрикосовими батончиками. На перший погляд рецепт навіть занадто простий. Але в цьому і вся особливість. Пиріг виходить дуже легкий, а головне - по -домашньому смачний. Якщо ви дуже любите абрикосове варення, тоді вам слід приготувати цю страву. А тим більше, що абрикоси і горіхи дуже корисні, в них досить багато різних вітамінів і мікроелементів. Такий пиріг згодиться "на ура" з чаєм або молоком в колі сім'ї, близьких та друзів.
Ingredients
Борошно пшеничне
1,3 ст.
Цукор
0,6 ст.
Кориця мелена
0,5 ч. л.
Сіль
0,5 ч. л.
Масло вершкове
200 г.
Жовток яєчний
2 шт.
Ваніль
1 ч. л.
Джем абрикосовий
0,5 ст.
Горіхи волоські
200 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°С. Деко застелити фольгою, змастити шматочком вершкового масла.
02
Змішати борошно, цукор, корицю з сіллю в мисці, ретельно перемішати до однорідної маси. Додати розм'якшене вершкове масло, вилити жовтки і висипати ваніль, перемішати.
03
Викласти більшу частину тіста на деко, розподілити по поверхні, зверху викласти абрикосовий джем, зверху розкришити тісто, що залишилось, посипати зверху подрібненими волоськими горіхами.
04
Випікати 20-25 хвилин, до золотистої скоринки. Перед подачею охолодити, розрізати на шматочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores