
Печінка теріякі
Фанати японської кухні просто зобов’язані потішити себе ось цією неповторною стравою, яка за останній час стала шалено популярною. Ми сміливо можемо заявити, що японські кулінарні традиції в нас чудово адаптувалися. Для того, щоб оцінити екзотичний смак цього шедевру не обов’язково йти до японського ресторану, можна зекономити кошти та влаштувати невеличке свято вдома. Печінка теріякі – це м’яка, соковита страва, яка вирізняється незвичайним смаком. Завершує цей чудовий витвір японської кухні гарнір із рису та солодкого перцю. Чудовий варіант вечері для справжніх гурманів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Liver
450 г.
7 Flour 1kg
70 г.
Chong Soy Sauce 1l
80 мл.
Akvulya Still Water 2l
80 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
25 г.
Young Onions
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Pripravka Sea Salt with Garlic and Onion 200g
за смаком
Steamed Rice
450 г.
Preparation steps
01
Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти в борошні. У великій мисці змішати соєвий соус, воду та цукор.
02
Дрібно порізати цибулю та обсмажити його на сковорідці. Туди ж додати печінку та, постійно помішуючи, обсмажити її до скоринки.
03
Перекласти печінку з цибулею на тарілку та накрити кришкою, щоб печінка залишалася гарячою.
04
В сковорідку залити заздалегідь підготовлений соус, довести до кипіння, після цього зменшити вогонь та варити ще близько 5 хвилин. Приправити перцем, часниковою сіллю, додати печінку з цибулею. Погріти кілька хвилин. Гарнірувати рисом, прикрасити шматочками солодкого перцю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores