Cирне суфле - Image

Cирне суфле

Number of servings: 7Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Суфле - страва, якою з нами люб'язно поділилися французи. "Повітряний" - так перекладається із французької слово "суфле". Досягти цієї повітряності, легкості і пишності допомагають збиті до стійких піків яєчні білки. Існують два види суфле: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване сирне суфле - відмінний варіант для легкого сніданку. Так як суфле в процесі приготування гарантовано збільшиться в об'ємі, формочки для запікання заповнюйте не повністю, а приблизно на 2/3. Профі в приготуванні суфле радять використовувати більше яєчних жовтків, ніж білків. Наприклад, 5 жовтків і 4 білки. Перевіримо?

Ingredients for the recipe

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
25.70 - 30.50

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

125 g

Ingredients

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

400 мл.

Homemade Butter

150 г.

7 Flour 1kg

200 г.

Starokozachyi Syr Poshehonsky Cheese 45%

7 ст. л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

5 шт.

Eco Ground Nutmeg

1/3 ч. л.

Spice Coriander Ground

1 щіпка

Eco Turmeric 20g

1 щіпка

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Масло розтопити і додати борошно. Акуратно перемішати і обсмажити.

02

Додати вершки, всі спеції. Відокремити білки від жовтків. Сир натерти.

03

Вершкову суміш зняти з вогню і додати сир, жовтки, а потім збиті білки. Акуратно перемішати. Невеликі формочки змастити маслом і злегка присипати борошном. Викласти в них сирну суміш і поставити духовку на 10-15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min