Рататуй з сиром - Image

Рататуй з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі чули про відомий рататуй, який прийшов до нас з Італії. Там ця страва досить відома. Та головний плюс в тому, що в ньому смачно поєднуються овочі, і тому страва виходить не ситна, але смачна. Ми пропонуємо вам трохи змінений рецепт рататуя - овочі з сиром. Сир надає страві особливий смак, який робить страву ще м'якшою і смачнішою. Ви можете брати навіть інші овочі, які вам подобаються більше або пробувати щоразу щось змінити в інгредієнтах. У будь-якому випадку страва буде смачною і порадує вас і ваших рідних. Ну а той факт, що страва не калорійна, робить її ще цікавішою. Так що спробуйте зробити її якомога швидше.

Ingredients

Сир

200 г.

Баклажани

250 г.

Кабачки цукіні

250 г.

Часник

30 г.

Червона цибуля

150 г.

Олія оливкова

20 мл.

Сіль

5 г.

Перець чорний мелений

5 г.

Помідори

2 шт.

Preparation steps

01

Цю страву краще готувати з молодих і не дуже великих овочів - якщо ж такої можливості немає, зняти з них перед приготуванням товсту шкірку. Потім нарізати овочі кружечками.

02

Легкий і ніжний сир нарізати скибочками. Змастити форму оливковою олією. Викласти в неї овочі і сир , чергуючи між собою.

03

Готову композицію посолити, поперчити. Прочавити через прес часник, розподілити його по овочах. Збризнути страву зверху оливковою олією.

04

Запікати в духовці при температурі 160°C протягом 1 години. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Рататуй з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua