
Прованське рагу
Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Onion
3 шт.
Celery Stalk
2 шт.
Garlic
5 зубчиків
Pink Tomato in Packing
5 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
200 г.
Cherry Tomato
15 шт.
Eko Mushroom Soup
1 литр
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Packed Potatoes
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.
02
Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.
03
Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.
04
Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores