
Гриби по-прованськи
Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!
Ingredients
Печериці свіжі
200 г.
Сухарі панірувальні
50 г.
Часник
2 зуб.
Петрушка сушена
3 ч. л.
Лимони
0,25 шт.
Сіль
0,3 ч. л.
Олія оливкова
40 г.
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.
02
Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.
03
Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores