Кіш із карамелізованим часником і травами - Image

Кіш із карамелізованим часником і травами

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Для початку варто пояснити, що киш - це французький пиріг. Він має деякі особливості, які відрізняють його від звичайного пирога. Найголовніша - це те, що киш - це відкритий пиріг. Тобто, на начинку зверху не вкладають ще один шар тіста, вона виходить зовні пирога. Спочатку за основу брали киш лорен, який прийшов з Лотарингії, звідки він прийшов у французьку кухню. Зазвичай киш - це несолодкий пиріг, хоча й існує чимало різновидів його начинки. У нашому випадку - це сир, часник і різні трави. Останні надають пряний аромат всій страви і роблять смак більш насиченим. А сметанно-яєчна суміш відмінно доповнює усю страву, роблячи пиріг дуже ніжним на смак.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г.

Homemade Butter

50 г.

Elle&Vire Salted Cream Butter 80% 200g

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

5 шт.

Garlic

10 шт.

Entrepinares Goat Cheese

200 г.

KhMZ Sour Cream 20%

300 мл.

Rosemary

10 стебел

Thyme, pc

10 стебел

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

2 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

4 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно, 2 яйця і солоне масло. Замісити тісто, сформувати кулю, загорнути в харчову плівку, прибрати на 30 хвилин у холодильник.

02

Часник почистити, покласти в каструлю з холодною водою, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 7 хвилин. М'які зубчики часнику, викласти на серветку, просушити.

03

Вилити оливкову олію на сковороду, поставити на вогонь, розігріти, додати 40 г. солоного масла, після додати часник, розмарин і чебрець. Обсмажити, постійно помішувати, 1 хвилину. Влити оцет, всипати цукор і 500 мл. води. Карамелізувати часник 10 хвилин.

04

У мисці змішати сметану і 3 яйця, додати за смаком сіль і перець, збити.

05

Дістати з холодильника тісто, змастити маслом форму для випікання. Викласти тісто у форму. Поставити форму в духовку розігріту до 200°С на 15 хвилин.

06

Дістати готовий корж, остудити його, викласти зверху часник з травами, додати нарізаний на невеликі шматки козячий сир, зверху залити сметанно-яєчною сумішшю. Випікати 13 хвилин до рум'яної скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min