Французькі пиріжки з тріскою - Image

Французькі пиріжки з тріскою

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Лаконічні страви французької кухні не один десяток років є прикладом для наслідування в кулінарному мистецтві. Адже французи – справжні знавці і цінителі вишуканої їжі. Традиційна кухня Франції настільки багата різноманітними стравами, що навіть звичайна випічка вразить Вас своїм неповторним смаком. Пропонуємо перевірити цей факт на прикладі нашого рецепта чудових французьких пиріжків з тріскою – апетитних конвертиків з тонкого сирного тіста з щедрою рибною начинкою. Тісто можна підготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. У такому випадку Ви вправно і швидко приготуєте випічку до столу, навіть якщо гості на порозі. Французькі пиріжки з тріскою стануть ситним перекусом, який можна взяти із собою.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г

Auchan Mmm! Cacoillotte Liquid Cheese 250g

250 г

Homemade Butter

150 г

Salt Egypt

за смаком

Eco Roman Cumin 15g

3 г

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Cod

500 г

Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg

30 г

Garlic

1 зуб.

Packed Onion from 3kg

80 г

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл

Preparation steps

01

У миску просіяти борошно, додати сир (протираючи його через сито), злегка розм'якшене вершкове масло і сіль. Замісити тісто, скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і покласти мінімум на 30 хвилин у холодильник.

02

Рибу вимити, просушити паперовим рушником, нарізати на невеликі шматочки. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Рослинну олію розігріти на сковороді. Обсмажити на сковорідці рибу до золотистого кольору.

03

Додати в сковороду з рибою томатну пасту, часник і цибулю, сіль, перець і готувати близько 15 хвилин. Яйце трохи збити виделкою. Духовку розігріти до 200 градусів.

04

Тісто дістати з холодильника, розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см. Вирізати з тіста квадратики, краї змастити яйцем. У середину кожного квадратика викласти рибну начинку, скріпити краї. Змастити весь пиріжок яйцем і посипати кмином. Покласти деко з пиріжками в духовку і випікати близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min