
Український салат "Буковина"
Представляємо вашій увазі прекрасний вітчизняний салат з такою патріотичною назвою "Буковина". Існує безліч рецептів салатів. І всі вони гарні. Важливо тільки визначиться з вибором салату. Так от, якщо ви любитель ситно поїсти, тоді наш салатик "Буковина" точно для вас. Та й до того ж, якщо у вас намічається свято, приготувавши такий салат, ви дуже порадуєте своїх гостей. У першу чергу тому що він досить смачний і ситний. Картошка і ковбаса додадуть салату ситості. Перець чудово освіжить цей ситний смак. А горошок і морквина додадуть пікантності та солодості в наш салат. Ну і зрештою майонез пом'якшить весь смак нашої прекрасної страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bonduelle Green Peas 200g
100 г.
Smoked Chicken Sausage
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст.л.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
100 г.
Packed Potatoes
2 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
30 г.
Carrots
1 шт.
Preparation steps
01
Моркву і картоплю зварити. Зелену цибулю дрібно порізати. Ковбасу нарізати кубиками. Остудити зварені картоплю і моркву, нарізати кубиками. Перець нашаткувати тонкими смужками.
02
У мисці змішати картоплю, моркву, ковбасу і цибулю. Заправити майонезом, ретельно перемішати.
03
Розкласти по порціях, прикрасити зверху перцем і свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores