Сирна бабка - Image

Сирна бабка

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Стародавня і всім відома страва "бабка", яку спочатку робили з картоплі, в наш час все розширює своє коло, з'являються нові рецепти з нових інгредієнтів. Це все говорить лише про те, що ця страва подобається дуже багатьом. Тому і шукають все нові і нові види цієї страви. Бабця із кисломолочного сиру дуже проста у приготуванні. Її в силах приготувати навіть господині з невеликим досвідом. А ось яка вона виходить смачна, описати дуже складно. Тому слід зробити її самим, щоб переконатися в її незвичайному смаку. Бабка з сиру - це відмінний варіант для звичайної сімейної вечері, коли хочеться чимось поласувати з теплим чаєм, какао або молоком.

Ingredients for the recipe

Cottage Cheese 9%
87.90

Cottage Cheese 9%

per 1 kg

Ingredients

Cottage Cheese 9%

1000 г.

Top Grade Wheat Flour

2 ст. л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

10 шт.

Auchan Сream 30% 200ml

0.5 ст.

Raisins

200 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 пакетик

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 - 150 г.

Homemade Butter

50 г.

Preparation steps

01

Сир пропустити через м'ясорубку, додати борошно, яйця, вершки, родзинки, ванільний цукор, звичайний цукор за смаком, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.

02

Запікати бабку в змащеній маслом формі при 180°С приблизно 40 хвилин.

03

Охолодити і тільки потім акуратно дістати з форми.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min