Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою - Image

Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Такі ніжні і смачні налисники не можуть не залишити байдужими нікого. Адже, смак у страви виходить божественним. Сирно-кокосова начинка така м'яка, смачна і ароматна здатна підняти навіть самий поганий настрій. З такими налисниками не страшна ніяка побутова неприємність. Адже, чашка кави або чаю і пара таких налисничків підзарядять вас позитивною енергією, а шляхи вирішення всяких проблем прийдуть самі собою. До того ж, колір налисників через вміст гарбуза виходить насичено жовтий, і такі налисники будуть на столі сяяти як шматочок сонечка. Обов'язково рекомендуємо вам приготувати такий десерт.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

1 cт.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Zarog Kefir 2.5% 870g

1 ст.

Top Grade Wheat Flour

4 ст. л.

Mria Vanilla Sugar 35g

4 ст. л.

Dobryk Baking Powder

0,25 ч. л.

Domestic Cottage Cheese

250 г.

Coconut Flakes

2 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

4 ст. л.

Preparation steps

01

Гарбуз помити, нарізати шматочками, запекти в духовці до стану м'якості.

02

Печений гарбуз остудити, подрібнити блендером. У миску з гарбузом влити кефір, вбити яйця, всипати борошно, додасть половину цукру і розпушувач, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці.

03

На сковороді з рослинною олією, смажити налисники, з закритою кришкою, на маленькому вогні.

04

Для начинки натерти в миску кокосову м'якоть, додати сир, і половину цукру, перемішати все.

05

Намазати на кожен остиглий налисник начинку, згорнути в трубочку. Готові налисники нарізати порційно.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min