
Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою
Такі ніжні і смачні налисники не можуть не залишити байдужими нікого. Адже, смак у страви виходить божественним. Сирно-кокосова начинка така м'яка, смачна і ароматна здатна підняти навіть самий поганий настрій. З такими налисниками не страшна ніяка побутова неприємність. Адже, чашка кави або чаю і пара таких налисничків підзарядять вас позитивною енергією, а шляхи вирішення всяких проблем прийдуть самі собою. До того ж, колір налисників через вміст гарбуза виходить насичено жовтий, і такі налисники будуть на столі сяяти як шматочок сонечка. Обов'язково рекомендуємо вам приготувати такий десерт.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
1 cт.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
1 ст.
Top Grade Wheat Flour
4 ст. л.
Mria Vanilla Sugar 35g
4 ст. л.
Dobryk Baking Powder
0,25 ч. л.
Domestic Cottage Cheese
250 г.
Coconut Flakes
2 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст. л.
Preparation steps
01
Гарбуз помити, нарізати шматочками, запекти в духовці до стану м'якості.
02
Печений гарбуз остудити, подрібнити блендером. У миску з гарбузом влити кефір, вбити яйця, всипати борошно, додасть половину цукру і розпушувач, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці.
03
На сковороді з рослинною олією, смажити налисники, з закритою кришкою, на маленькому вогні.
04
Для начинки натерти в миску кокосову м'якоть, додати сир, і половину цукру, перемішати все.
05
Намазати на кожен остиглий налисник начинку, згорнути в трубочку. Готові налисники нарізати порційно.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores