
Густий рибний суп із овочами та вершками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cod
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g
200 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Leek
1 шт.
Carrots
1 шт.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
1 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
Dill 70g
10 г.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно відварити рибу. Потім вийняти її з бульйону та розібрати на невеликі шматочки, дати її охолонути.
02
Потім помити, нарізати соломкою моркву та корінь селери. Картоплю почистити і нарізати брусками. Білу частину цибулі порею нарізати півкільцями. Обсмажити до м'якості цибулю-порей у каструлі, потім туди додати моркву і селеру, готувати 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.
03
Після цього влити бульйон, покласти картоплю, довести до кипіння, покласти лавровий лист і перець горошком та накрити кришкою, готувати на повільному вогні ще хвилин 15. Додати рибу, дати закипіти і готувати ще 10 хвилин.
04
Потім вийняти рибу. Бульйон, який залишився з супу, жовток і вершки змішати та влити все в суп. Далі все посолити та поперчити.
05
В тарілку насипати суп, покласти шматочок риби.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)