Слойки з грибами - Image

Слойки з грибами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми із задоволенням представляємо вашій увазі рецепт слойок з грибами. Слойки можуть бути з самими різними начинками. Наприклад, з шинкою, сиром, куркою, овочевими начинками. Але з грибами вони виходять дуже смачними і ситними. А головне приготування слойок не займе у вас багато часу. Чарівність цих слойок полягає в тому, що вони готуються з готового листкового тіста. А готувати з готового тіста дуже легко, просто, а найголовніше приємно, адже, вам не прийдеться витрачати час на його приготування, а саме тісто дуже слухняне і випічка завжди виходить дуже смачною і ароматною. До того ж, після деякого часу слойки не черствіють, а це означає, що їх можна вживати протягом кількох днів.

Ingredients

Готове листкове тісто

250 г.

Гриби (печериці)

200 г.

Цибуля

1 шт.

Твердий сир

100 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Зелень

за смаком

Яйця

1 шт.

Preparation steps

01

Листкове тісто розкачати і порізати на невеликі квадратики.

02

Потім почистити і нашаткувати цибулю. Помити, почистити і порізати на смужки гриби. Цибулю і печериці смажити до готовності. Посолити, поперчити.

03

Потім викласти начинку на квадратики з тіста, посипати тертим на дрібній тертці сиром. Скласти тісто з начинкою навпіл, формуючи виріб. Щільно закріпити краї.

04

Кожну слойку змастити збитим яйцем і викласти на деко, змащене вершковим маслом.

05

Випікати слойки з грибами 30 хвилин при температурі 200°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Слойки з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua